Caribbean Riddle

A young man must leave his beloved and embark on a Caribbean adventure! Join our hero as he sails from island to island, searching for treasure, matching and collecting various artifacts, and fighting evil pirates. Experience a highly realist underwater world with 3D fish! Play through unique Match 3 levels and mini-games. Help our hero discover that true love wins over everything!

Video

Short riddle for a country of the Caribbean


Flirter avec Caribbean Riddle des hommes

Answer: Barber Riddle: Why dawg kyaan stay eena one yard? Rated Caribbean Riddle out of 5 by TJMcClain from Fun This game is fun, the only thing with this game is there is Caribbean Riddle to give you a break from the match 3. Overall I did Cribbean this game a lot! Answer: Iron Heart 2: Underground Army sitting under a table, waiting for rat. Riddle: Carihbean longer it tan stay di shorter it get. I like a match 3 game that gives you a reward like buying items to create a city Caribbdan garden. Answer: Old time iron pot jester pot Riddle: Mi grandfather have a rope eena in him yard and every day it grow longer. Answer: A complaint Riddle: Why is every river rich? Answer: CCaribbean cow, because he should have blown his horn. Answer: Watermelon Riddle: Yuh ever see cow head wid two yie eyes? So, if you want to find out the ending to this story, I guess you have to make it up in your head. Answer: The wheels on the car Riddle: Jig a room, jig a hall, stand up in a corner. Answer: The moon Riddle: Round like a biscuit, busy like a bee. Which one is wrong? So, that's basically what you get.

Nothing comes through during the levels, between the levels, after the levels, nothing, nada, zip. Riddle: Di longer it tan stay di shorter it get. He finds a treasure chest full of bounty. Riddle: Mi madda have a pretty house, but is one stick hold it up Answer: Umbrella Riddle: Why did the donkey go over the mountain? Answer: The cow, because he should have blown his horn. It's ok. Which one is wrong? So, that's basically what you get. The two behind could never catch up with the two in front. Answer: Sore foot Riddle: What is the difference between a plantain and a tailor Answer: The plantain must fit mature to cut harvest and the tailor must cut to fit. Young poor man indentures himself on a ship, arms flung out to his love, promising, swearing even, that he will find a way to make his fortune. Nothing grand or stupendous and, at times, can be a bit challenging. Answer: Because every river has two banks Riddle: Sweet water tan standing up. Answer: Watermelon Riddle: Yuh ever see cow head wid two yie eyes? So, if you want to find out the ending to this story, I guess you have to make it up in your head.

Caribbean Riddle River Riddle: Four foot siddung under four foot a wait fi four foot. Answer: Sore foot Riddle: What is the difference between a plantain and a tailor Answer: The plantain must fit mature to cut harvest and the tailor must cut to fit. Answer: A clock Carribbean watch Riddle: Why do we have to go to bed? They crash. Answer: They both spend a lot of time on lines. Riddle: Walking down di Caribbean Riddle mi see one Star Defender II house, inside it was one white house and inside Caribbeab one red house with plenty lickle little brown window. Answer: Barber Riddle: Why dawg kyaan stay eena one yard? And if you purchase Carjbbean game, I don't believe you'll ever find out. Answer: Melon or pumpkin vine Riddle: What deh front a woman and backa cow? Nothing grand or stupendous and, at times, can be a bit challenging. Riddle: Mi madda have a pretty house, but is one stick hold it up Answer: Umbrella Riddle: Why did the donkey go over the mountain?


The two behind could never catch up with the two in front. Answer: Because every river has two banks Riddle: Sweet water tan standing up. He jumps ship - into the vast ocean and what should occur? I like a match 3 game that gives you a reward like buying items to create a city or garden. Answer: The wheels on the car Riddle: Jig a room, jig a hall, stand up in a corner. Answer: The one with the biggest head. Riddle: Di longer it tan stay di shorter it get. He finds a treasure chest full of bounty. Riddles: Whoofa whose bed always wet? End of story. There are levels that will take you upwards of 15 minutes to clear. Answer: Banana or plantain leaf Riddle: Four brothers went on a trip, two before and two behind. Riddle: Mi madda have a pretty house, but is one stick hold it up Answer: Umbrella Riddle: Why did the donkey go over the mountain? There are bonuses for matching 4 or more like items. Answer: A small woodland Riddle: Green as grass, macka lacka.

Riddle: Missis Queen dress tear, but no needle kyaan sew it. Answer: A small woodland Riddle: Green as grass, macka lacka. He finds a treasure chest full of bounty. Answer: Watermelon Riddle: Yuh ever see cow head wid two yie eyes? And if you purchase this game, I don't believe you'll ever find out. Riddle: Hell a top, hell a bottom, hallelujah eena di miggle. I like a match 3 game that gives you a reward like buying items to create a city or garden. There are bonus levels periodically wherein you flip the tiles and match the fishies. There are levels that will take you upwards of 15 minutes to clear. I will, however, recommend this game to anyone who doesn't give a hoot for story lines or a fun game. Young poor man indentures himself on a ship, arms flung out to his love, promising, swearing even, that he will find a way to make his fortune. Answer: The wheels on the car Riddle: Jig a room, jig a hall, stand up in a corner. Rated 5 out of 5 by TJMcClain from Fun This game is fun, the only thing with this game is there is nothing to give you a break from the match 3.

Answer: They both spend a lot of time on lines. Date published: Rated 1 out of 5 by andrewhow68 from Caribbean Riddle I hate playing these sort of games because matching and riddles don't mix Date published: What is that? Answer: Watermelon Riddle: Yuh ever see cow head wid two yie eyes? Answer: Barber Riddle: Why dawg kyaan stay eena one yard? So, if you want to find out the ending to this story, I guess you have to make it up in your head. Answer: Your age or smoke Riddle: Which two letters of the alphabet are never sick? Answer: Two: second and twenty second Riddle: Going to town or coming from town, mi face still turn to town. I would have greatly preferred to have it continue but I guess the devs of this game had other ideas. Answer: Old time iron pot jester pot Riddle: Mi grandfather have a rope eena in him yard and every day it grow longer. End of story. Riddle: One slice a yam serve di whole world. They crash.

13 thoughts on “Caribbean Riddle

  1. Answer: Yes, wid mi own two eyes Yes, with my own two eyes. Answer: Potato or cornmeal pudding pone , made in a traditional oven with coals on top and at the bottom Riddle: Mi doan weigh anything but mi can sink di biggest ship. Which one is wrong? Not a purchase for me ONLY because of the story.

  2. Answer: A clock or watch Riddle: Why do we have to go to bed? There are bonus levels periodically wherein you flip the tiles and match the fishies. Answer: Tree a tree has no face Riddle: What always goes up, but never comes down? Which one is wrong?

  3. I would not give full price for it.. So, that's basically what you get. Riddle: Di longer it tan stay di shorter it get. And if you purchase this game, I don't believe you'll ever find out.

  4. There are bonuses for matching 4 or more like items. I would have greatly preferred to have it continue but I guess the devs of this game had other ideas. Answer: The moon Riddle: Round like a biscuit, busy like a bee. Date published: Rated 5 out of 5 by justannie from I enjoy it this is a nice match 3 game

  5. He jumps ship - into the vast ocean and what should occur? So, if you want to find out the ending to this story, I guess you have to make it up in your head. They crash. Riddle: One slice a yam serve di whole world. Answer: Because every river has two banks Riddle: Sweet water tan standing up.

  6. Which one is wrong? Answer: Melon or pumpkin vine Riddle: What deh front a woman and backa cow? So, if you want to find out the ending to this story, I guess you have to make it up in your head.

  7. He jumps ship - into the vast ocean and what should occur? I will, however, recommend this game to anyone who doesn't give a hoot for story lines or a fun game. Answer: Tree a tree has no face Riddle: What always goes up, but never comes down?

  8. Answer: O K Riddle: King takes off him crown to only one man. And if you purchase this game, I don't believe you'll ever find out. Answer: A small woodland Riddle: Green as grass, macka lacka.

  9. Answer: A complaint Riddle: Why is every river rich? I would not give full price for it.. So, if you want to find out the ending to this story, I guess you have to make it up in your head. Answer: Tree a tree has no face Riddle: What always goes up, but never comes down? Date published: Rated 5 out of 5 by justannie from I enjoy it this is a nice match 3 game

  10. Answer: Yes, wid mi own two eyes Yes, with my own two eyes. Answer: A small woodland Riddle: Green as grass, macka lacka. Answer: Barber Riddle: Why dawg kyaan stay eena one yard? Answer: A complaint Riddle: Why is every river rich? The two behind could never catch up with the two in front.

  11. Answer: Candle Riddle: If three seven is twentyone, how much is seven trees? Have at it. Nothing else happens.

  12. Which one is wrong? Answer: The one with the biggest head. Answer: Yes, wid mi own two eyes Yes, with my own two eyes. Answer: Potato or cornmeal pudding pone , made in a traditional oven with coals on top and at the bottom Riddle: Mi doan weigh anything but mi can sink di biggest ship.

  13. I will, however, recommend this game to anyone who doesn't give a hoot for story lines or a fun game. Answer: Tree a tree has no face Riddle: What always goes up, but never comes down? Riddle: Hell a top, hell a bottom, hallelujah eena di miggle. Answer: A complaint Riddle: Why is every river rich? Answer: Sore foot Riddle: What is the difference between a plantain and a tailor Answer: The plantain must fit mature to cut harvest and the tailor must cut to fit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *